Algemene voorwaarden

Lina’s Goudsmederij is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag met nummer: 62608835.

BTW-nummer: NL209021810B01
E-mail: info@goudsmidlina.nl
Phone: + 31 (0) 6 83 17 62 52

Lina’s Goudsmederij
(Alleen op afspraak)
Prins Hendrikstraat 88
2271 SX Voorburg
Nederland

Artikel 1. | Algemeen

1.1 De Algemene Voorwaarden van Lina’s Goudsmederij zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Lina’s Goudsmederij. Wanneer u een artikel bestelt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact op met Lina’s Goudsmederij via info@goudsmidlina.nl.

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Lina’s Goudsmederij verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Lina’s Goudsmederij de enige eigenaar van de producten.

2.2 Zodra je bestelling is verwerkt, ontvangt uw per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de factuur en de details van je bestelling.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan u verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden

Alle productprijzen op www.goudsmidlina.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

Artikel 4. | Verzendkosten

Bij bestellingen wordt een verzendbedrag van €3,95 gerekend.

Artikel 5. | Levering

  • Lina’s Goudsmederij heeft één leveringsmethode, met de koeriersdienst postNL.

5.2 Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven, niet thuis was toen PostNL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Lina’s Goudsmederij deze extra kosten bij u in rekening.

5.3 Lina’s Goudsmederij verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling met een maximale tijd van twee weken. Lina’s Goudsmederij streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten.

5.4 Tot en met het moment van levering draagt Lina’s Goudsmederij de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Lina’s Goudsmederij zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 6. | Zichttermijn

Lina’s Goudsmederij streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@goudsmidlina.nl.

Artikel 7. | Retourneren & Omruilen

7.1 We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.

7.2 Het retourformulier moet altijd bij het product worden meegestuurd.

  • U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:
  • Lina’s Goudsmederij
    Prins Hendrikstraat 88
    2271 SX Voorburg

7.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.

7.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

7.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

7.7 Lina’s Goudsmederij kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 8. | Garantie

8.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 6) geeft Lina’s Goudsmederij twee maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@goudsmidlina.nl.

8.2 Lina’s Goudsmederij zal u een passend alternatief voorstellen, maar Lina’s Goudsmederij besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

  • Reparatie
  • Vervanging
  • Restitutie

8.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

8.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren.

8.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 9. | Geschillen

9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@goudsmidlina.nl, dan nemen wij contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 07-12-2021.